Új jelszó kérése

Mellszívó

Fő kategória >Kismama >Mellszívó

Sorrend:

Kézi mellszívó, zöld (Kincsem_20130970)
Kézi mellszívó, zöld

MAM kézi mellszívó, zöld.

 

A funkcionalitás és dizájn tökéletes egysége: A részletek szeretete vezette a MAM tervezőit a kézi mellszívó kialakításánál, amelyet az egyéni igényekhez lehet igazítani. Három okból is különösen kellemes és egyszerű a kézi mellszívóval a tejet lefejni:

  • A beállító kerék:  
    Ezzel a leszívás erősségét könnyen és egyénre szabva lehet beállítani. Ha egészen jobbra fordítja, akkor a vákuum három másodpercig tart. Ebben a helyzetben gyorsan és sok tejet lehet lefejni.
  • Az állítható tölcsér a puha betétekkel:  
    A tölcsér enyhén be van hajlítva és körbe lehet forgatni. Így a legkellemesebb pozíció egyénileg beállítható. A tölcsér puha betétei biztonságos tartásról gondoskodnak és a bőrön kellemes érzetet keltenek.
  • Egyszerű használat:  
    A kézi mellszívó csak négy részből áll. Ezért az összeszerelése és a tisztítása különösen könnyen és gyorsan megy.

A termék elszámolható az egészségpénztár felé!
 
14 990 Ft
Philips AVENT kézi mellszívó (Kincsem_20132219)
Philips AVENT kézi mellszívó

Philips AVENT Natural kézi mellszívó készülék ajándék steriizálóval.

 

A mellszívó egyedi kialakítású, így a tej a mellekből közvetlenül az üvegbe áramlik még akkor is, ha egyenesen ül. Ennek következtében fejés közben kényelmesebben ülhet, nem kell előre dőlnie azért, hogy a tej biztosan az üvegbe kerüljön. A fejés közbeni kényelmesebb és ellazultabb ülés segít a tej könnyebb áramlásában. 

 

A masszázspárnánk egy új, puha, selymes bevonatot kapott, mely meleg érzetet kelt a bőrön a kényelmes, lágy stimuláció érdekében, hogy a tej könnyebben áramolhasson. A fejés közben a baba szopását imitálja, mely természetes érzetet kelt, és klinikailag igazolt hatékonyságú. A puha masszázspárna úgy lett megtervezve, hogy a legtöbb anya számára kényelmes legyen. Amennyiben szüksége volna rá, nagyobb méretű párna is kapható (a rendelkezésre állás országonként eltérő lehet).

 

Tartalmazza a Natural üveget és etetőcumit, mely természetes mell-érzet biztosít.

A széles, mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít, ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását.

 

A mellszívó kompakt kialakítású, melynek következtében könnyedén használható. Az ergonomikus fogantyúja kényelmes tartást és teljes irányítást tesz lehetővé fejés közben. Mivel kicsi és könnyű, ezért könnyen tárolható és szállítható, ami elősegíti az útközbeni diszkrétebb mellszívást.

 

Az alkatrészek könnyedén illeszkednek egymáshoz az egyszerű összeszerelés érdekében.

 

A termék elszámolható az egészségpénztár felé!
 
15 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés